Vordering indienen

Incasso     - Vordering indienen

U kunt nu direct een vordering bij ons indienen via onderstaand contactformulier.

Ook als u nog geen opdrachtgever bij Ultimoo bent kunt u van dit formulier gebruik maken. Zodra u de vordering heeft ingediend, nemen wij eerst contact met u op om onze dienstverlening te bespreken. Met uw goedkeuring gaan wij daarna onmiddelijk voor u aan de slag.

Online vordering indienen

1. Bijlage toevoegen

Ter onderbouwing van de vordering en voor het berekenen van de rente is het belangrijk dat wij de beschikking hebben over de facturen en uw algemene voorwaarden. Indien mogelijk ontvangen we ook graag een kopie van de overeenkomst. Onderstaand kunt u deze toevoegen. Als op deze bijlages alle noodzakelijke informatie is vermeld dan is het niet nodig om onderdelen 4 en 5 in te vullen en kunt u de vordering direct insturen.

2. Contactgegevens

3. Bedrijfsgegevens

4. Debiteurgegevens

Controleer uw gegevens goed! Hierna kunt u de gegevens verzenden en eventueel nog een vordering indienen. U ontvangt van ons altijd per e-mail een ontvangstbevestiging, waarna wij direct de incasso opstarten. Als u nog geen opdrachtgever van Ultimoo bent, nemen wij eerst telefonisch contact met u op om de details te bespreken.

Controleren en indienen