Incasso Tarieven

Incasso     - Incasso Tarieven

In de meeste gevallen betaalt uw debiteur alle kosten.

In het minnelijke traject werken wij op basis van no cure no pay. Mocht voor een succesvolle incasso toch een gerechtelijke procedure noodzakelijk blijken dan weet u vooraf waar u aan toe bent en geven wij een inschatting van de kosten. Bij grote volumes kunnen wij deze kosten maximeren.

Voor meer informatie neemt u contact op via telefoon 0348-493611.

Pre-incasso

Tegen een aantrekkelijk laag tarief kunt uit onze naam een laatste (WIK) brief of e-mail versturen. Met deze pre-incasso service maakt u de urgentie aan uw debiteur snel duidelijk.

Incasso

Met onze innovatieve incasso service wordt in gemiddeld 41 dagen 89% van de vorderingen opgelost. Onze specialisten en juristen behandelen zowel uw B2B als B2C facturen in het minnelijke en het gerechtelijke traject.

Internationaal

Ultimoo beschikt over een internationaal netwerk van incassobureaus maar u heeft altijd te maken met uw Nederlandse vaste contactpersoon waardoor de communicatie wordt vergemakkelijkt en de slagingskans vergroot.

Her-incasso

Zullen wij met een frisse blik naar uw uitbehandelde vorderingen kijken? facturen die oninbaar lijken, hebben met een speciale aanpak nog een kans van slagen en dat kost u helemaal niets.

Huurincasso

Onze huurincasso specialisten zorgen er samen met onze mediators voor dat het in 98% van de gevallen niet nodig is om tot gerechtelijke invordering of erger, huisuitzetting over te gaan. Samen lossen wij het op.

Algemene voorwaarden

Onze algemene voorwaarden kunt u hier opvragen, voor specifieke maatwerk oplossingen kunnen we hier in gezamenlijk overleg van afwijken.