Diensten en tarieven

Incasso     - Diensten en tarieven

Na uw eigen aanmaningstraject staat u voor de keuze; een dure gerechtelijke procedure opstarten of een incassobureau inschakelen.

Als u Ultimoo incasso inschakelt, dan zorgen wij er in gemiddeld 41 dagen voor dat u weet waar u aan toe bent. In meer dan 89% van alle gevallen kunt u hiermee voorkomen dat u een kostbare en langdurige gerechtelijke procedure moet opstarten. Wij incasseren uw vorderingen snel en met respect voor uw klanten.

De achterstallige debiteuren die u aan Ultimoo overdraagt kunnen zowel bedrijven of instellingen als particulieren zijn. Ultimoo Incasso is NVI gecertificeerd en u kunt als opdrachtgever al onze werkzaamheden on-line volgen. Persoonlijke aandacht voor de debiteur is de sleutel tot succes. We werken hard om u, zonder compromis, de best mogelijke incassodienstverlening te bieden. Wij begrijpen maar al te goed dat in deze tijd een niet betalende debiteur een slecht voorteken kan zijn en daarom zijn onze incasso methodieken intensief.

Pre-incasso

Tegen een aantrekkelijk laag tarief kunt uit onze naam een laatste (WIK) brief of e-mail versturen. Met deze pre-incasso service maakt u de urgentie aan uw debiteur snel duidelijk.

Incasso

Met onze innovatieve incasso service wordt in gemiddeld 41 dagen 89% van de vorderingen opgelost. Onze specialisten en juristen behandelen zowel uw B2B als B2C facturen in het minnelijke en het gerechtelijke traject.

Her-incasso

Zullen wij met een frisse blik naar uw uitbehandelde vorderingen kijken? facturen die oninbaar lijken, hebben met een speciale aanpak nog een kans van slagen en dat kost u helemaal niets.

Huurincasso

Onze huurincasso specialisten zorgen er samen met onze mediators voor dat het in 98% van de gevallen niet nodig is om tot gerechtelijke invordering of erger, huisuitzetting over te gaan. Samen lossen wij het op.

Internationaal

Ultimoo beschikt over een internationaal netwerk van incassobureaus maar u heeft altijd te maken met uw Nederlandse vaste contactpersoon waardoor de communicatie wordt vergemakkelijkt en de slagingskans vergroot.

Tarieven

In het minnelijke traject hanteren wij no cure, no pay tegen zeer scherpe tarieven. In het gerechtelijke traject houden we de kosten beperkt door goede afspraken met onze partners.

WIK calculator